Man United klarade av Arsenal !

Manchester United vände och vann gårdagens match emot Arsenal efter ett självmål i slutet och var därmed första lag att ta poäng emot ett Arsenal som annars börjat ligan otroligt bra.
Matchen börjades annars med ett kanonmål av Arshavin och Arsenal spelade bra. Rooney satte sedan 1-1 på en straff och som skrivet innan avgjordes matchen via ett självmål. Arsenal pressade på för 2-2 och var så nära som ett offsidemål i sista minuten att göra 2-2. Nu blev inte så fallet och United blev segrare i denna första stormatch.

Annat att redovisa är ju att Aik slog Trelleborg med 1-0 och är därmed serieledare i varje fall till efter idag då Ifk Göteborg möter Elfsborg på bortaplan vilken är en riktigt spännande match som jag tyvärr inte kan följa då jobb står på schemat för mig idag igen :(

Tottenham ångar på och vann igår på övertid emot Birmingham. Vad håller på att hända ? Fyra raka segrar nu !

I övrigt så vände Liverpool emot Bolton borta och vann med 3-2 och Chelsea körde över Burnley med 3-0. Stoke tog en viktig seger emot ett uddlöst Sunderland och Wolves och Hull kryssade. Blackburn och West ham spelade kanske inte helt oväntat 0-0

Italienska ligan har startat och Inter fullständigt körde över Milan på bortaplan och vann med 4-0 !!!!
Målen kom av Thiago Motta , Diego Milito (str) , Maicon och Stankovic
Otroligt starkt resultat måste jag säga

Spanska ligan startade Real emot Deportivo och den matchen blev mer spännande än nog många trott.
Resultatet skrevs till 3-2 och Raul satte första målet innan nyförvärvet C Ronaldo satte 2-1 på straff. Deportivo gjorde alltså både 1-1 och 2-2 innan Real avgjorde i minut 60

Svennits Notts County åkte på en tuff förlust då Barnet satte 1-0 bakom Kasper Schmeichel i 90e minuten.