Klassiker och nykomlingar i serie a , Parma! Vad är nytt ?

Det fick bli lite skrivning på natten idag då jag jobbar helt sjukt mycket just nu men får stå ut , lördag och söndag kvar sen två veckor semester och förmodligen lite bättre update så länge jag håller mig hemma.
Idag har för övrigt varit en mycket bra dag då Elfsborg lyckades så Braga borta med 2-1 och Fulham vann borta med 3-0:)

Jag valde idag faktiskt att kika lite närmare på Parma som är tillbaka i högstaligan efter att slutat två förra säsongen och blev därmed direkt uppflyttade utan kval. Till denna säsongen har klubben lovat att man skall satsa hårt och det kan man säga att dem gjort!! Hela 12 nyförvärv är redan klara och av dem syns med Valeri Bojinov och Christian Panucci mest. På förlustsidan är Marco Rossi och Cristiano Lucarelli de som lär kännas mest att tappa.
Klubben Parma som känns som en klassiker i serie a har haft det lite motigt ett tag sedan stortiden 98/99 då man vann bland annat uefacuppen med storspelare som Hernan Crespo , Fabio Cannavaro och Gianluigi Buffon i truppen.
Nu skall laget tillbaka är det sagt och satsningen är stor. Att man skall lyckas direkt verkar vara målet men det tror jag är lite att ta i. Lyckas de bygga upp ett bra lag så kan man nog vara med i toppen om två år ungefär.
Tomas Brolins gamla klubb får ett lycka till från mig så får vi se hur det går med en helt ny trupp från förra årets serie b.

Övergångar :

Kolo Toure                      Arsenal - Manchester City
Stern John                      Southampton - Crystal palace
Alessandro Pellicori     Avellino - QPR
Alexander Hleb              Barcelona - Stuttgart (lån)
Gabriel Heinze               Real madrid - Marseille
Alvaro Arbeloa                 Liverpool - Real Madrid
Cesar Ortiz                      Ath Madrid - Albacete
Antonio Guayre               Villareal - Las Palmas
Valeri Bojinov                  Man City - Parma
Christian Panucci          Fri transfer - Parma
Alessandro Rosina       Torino - Zenith
Alberto Zapater               Zaragoza - Genoa
Ahmed Barusso            Roma - Brescia


FC Barcelona

Då var det dags för att skriva av sig lite igen och jag tänkte idag skriva om topplaget Barcelona.
Barcelona står inför en stor utmaning!! Utmaningen heter Real Madrid och det kommer bli svårt med de värvningar som real gjort hitils. Barcelona har inte varit så dåliga de heller och precis under skrivande stund tas Zlatan Ibrahimovic emot av 50.000 personer på camp nou. Jag tycker det känns väldigt svårt att veta om Zlatan kommer lyckas i barca som han gjort i inter men med laget han har bakom sig så vore det konstigt om han inte fick dit ett stort antal mål ?
Xavi och Iniesta är otroligt bra spelare på mittfältet som kommer servera Zlatan , Henry och de övriga på topp så att barcelona blir topp två i år är jag säker på. Barcelona har vunnit ligan 19 gånger men jag har svårt att se att det skulle bli nummer 20 efter denna säsongen. Real ska ju ta serien denna gång, det måste man ju tro även för er som håller på barcelona. Men ni får hoppas att det inte funkar med så många stjärnor i samma klubb helt enkelt.
I backlinjen har klubben förstärk med Maxwell , även han från Inter och han är en stark värvning. i övrigt är det lite brassar som jag har mindre koll på men de lär vara bra om de tas till Barcelona.
El Clasico som de flesta anser som världens största match lär bli något speciellt i år och matchen brukas ses av ungefär 245 miljoner varje år och jag tror det lär slås med mänger av folk i år ??

Jag tippar Barcelona  som nummer två i år tyvärr för er Barcafans men vem vet , jag kan ha fel ?

Har faktiskt bara två övergångar ett erbjuda denna dag då det varit rätt dött på transfermarknaden och varit mycket träningsmatcher.

Zlatan Ibrahimovic Inter - Barcelona
Dani Parejo Real Madrid - Getafe

Ha det bra alla där ute!!!
C/ Fotboll Update


Birmingham blir dagens snackis !

Dags för en lite nattupdate och lite snack om Birmingham som skall ge sig an en tuff säsong i år.
Man har förvisso förstärkt en trupp som är bra sedan förra säsongen med hela sex spelare redan !
Däribland allt från bråkmakaren Lee Bowyer , tre backar varav Roger Johnson skall vara riktigt bra. Joe hart har lånats in i målet och skotten Barry Ferguson är ett mycket nyttigt tillskott i truppen. Man har för övrigt en mycket stark trupp som ångade på förra säsongen med våran svenske Sebastian Larsson , målskytten Kevin Phillips med anfallspartner Cameron Jerome och Franck Queudreu som nog många vet vem det är blev framröstad till säsongens spelare av de brittiska supportrarna.
Jag tror att det var viktigast att man förstärke på målvaktsfronten med unge Joe Hart som ger konkurans till veteranen Maik Taylor och unge Colin Doyle som jag gillar kommer bli utlånad innan fönstret stänger.
Klubben som bildades 1875 och har aldrig vunnit ligan vilket lär ta tid innan de gör. Viktigast är att etablera sig i premier league och bygga på förra säsongen och utveckla det lite till. jag tror Birmingham håller sig kvar i år och kommer inte slåss vid nedflyttningsstrecket när de där sista omgångarna kommer , Vad tror ni gott folk ?

Dags för SILLY :

Keirrison                         Palmeiras - Barcelona
Roger Johnson             Cardiff - Birmingham
Lorik Cana                      Marseille - Sunderland
Dean Whitehead           Sunderland - Stoke
Danny Fox                      Coventry - Celtic
Grant Holt                      Shrewsbury - Norwich
Jason Scotland             Swansea - Wigan
Nicolás Spolli                Newell's Old Boys - Catania
Rodrigo Palacio           Boca Juniors - Genoa
Luca Vigiani                  Reggina(alt fri transfer) - Bologna
Nilmar Honorato da Silva Internacional - Villareal
Morgan De Santcis             Sevilla - Napoli
Esteban Granero                Getafe - Real Madrid

C / Fotbolls Update !


Dags för mitt lag , Fulham FC

Jag har väntat lite med att skriva om lagen jag håller på men idag är det mitt nummer ett som skall skrivas om :)
Jag får frågan ofta varför jag håller på dem och hur det gick till och svaret är att jag fastnade för dem för många år sedan på tiden Saha och Marlet bland annat var med i truppen och tog upp dem till premier league. Tipslördag var verkligen grejjen på den tiden eller vad säger ni , Några minnen som ni har hur ni fastnade för era lag så dela gärna med er ?
Fulhams förra säsong var en av de bästa jag fått följa under mina år som Fulham supporter och jag var och såg dem slå Portsmouth live vilket var en riktigt go upplevelse
Laget jag älskar och som alla mina vänner hatar/ogillar tog sig till europa kommande säsong och det skall bli sjukt roligt.

Fulham är londons äldsta ligaklubb och bildades 1879 och spelar sina matcher på Craven Cottage.
Förra säsongen slutade man på en stark sjunde plats och man slog nästan alla storlagen någon gång under säsongen. Truppen var stor men Roy Hodgson höll fast till nästan samma startelva hela säsongen , konstigt tyckte många men det visade sig vara rätt drag och han har i många tidningar kallats geni för att han lyckats så bra med Fulham. En stor anledning till att det blev såpass få mål bakåt var att Brede Hangeland var otroligt bra i backlinjen och "the old one" i målet Mark Schwarzer var otroligt bra.
Till kommande säsong så är ryktena om spelare många som alltid i alla lag , men klart är att Stephen Kelly back från Birmingham skrivit på och det skall vara en bra spelare. Mycket nära är också John Arne Riises yngre bror Björn Helge som sagt om sin läkarundersökning med glatt humör : Det viktigaste testen är färdiga. Knän, anklar, lår och ben var på topp. På onsdag ska jag genomföra ett fitnesstest. Den är jag inte rädd för. Det ska bli härligt att skriva sitt namn på kontraktet, detta har jag jobbat för länge.
Många namn kommer att lämna klubben , bland annat : Leon Andreasen , Collins John , Julian Gray  och Moritz Volz som är klara ut och Bobby (No goal) Zamora är mycket nära att lämna :)

Jag hoppas verkligen att denna säsongen skall bli minst lika framgångsrik , Jag må vara en av få här i Sverige som håller på detta lag men jag är inte ensam :P

Lite övergångar :

Djibril Cissé                   Sunderland - Marseille
Luis Jimenez                  Inter - Westham
Sean McDermott            IK Våg - Arsenal
Martin Angha-Lötscher  Zurich - Arsenal
Vincent Van Den Berg   Arsenal - Excelsior
Samir Carruthers           Arsenal - Aston Villa
Tobias Mikaelsson        Aston Villa - FC Trollhättan
Stephen Carr                   Newcastle - Birmingham
Joe Hart                            Man City - Birmingham (lån)
Rahdi Jaidi                       Birmingham - Artur Krysiak
Blerim Dzemaili              Bolton - Torino
Steven Fletcher               Hibernian - Burnley
Alan Mahon                      Burnley - Tranmere
Shkodran Mustafi           Hamburg - Everton
Matty Lund                       Crewe - Stoke
Javi Garcia                       Real Madrid - Benfica
Jonas Gudni Saevarsson KR Rejkavik - Halmstad
Antonio Flávio                  EC Santo - Aik

C / Fotbolls Update

Today , Valencia !

Japp idag får det bli ett lite snabbare inlägg faktiskt då denna helgen består av otroligt mycket jobb. Fredag till nästa onsdag står på schemat så det blir lite stressigt att hinna med och blogga ibland men jag gör mitt bästa :)

Idag stog det klart för alla valencia fans att David Villa stannar och det är faktiskt så att med han eller utan han i truppen så handlar det om en topp placering eller mitten känns det som så idag ska man som suporter vara glad!
Denna sommaren har Valencia tappat försvararen Raul Albiol till Real Madrid vilket blir ett väldigt avbräck då man inte hitils i varje fall lyckats ersätta honom.
Valencia tillhör ju nästan alltid top fyra och det tror jag det kommer göra i år igen men att de skall kunna nå upp till Real Madrid och Barcelona i år tror jag tyvärr blir helt omöjligt då de lagen har helt sjuka trupper. Som alla vi svenskar nog läst så ryktas ju Zlatan vara mycket nära Barcelona nu och blir så fallet så har ju även Barcelona förstärkt rejält. Något som Valencia tyvärr inte gjort , hitils i varje fall !
Valencias hade ett riktigt bra år 2004 då man tog hem ligan och uefa cupen och sedan dess har man bara lyckats ta hem spanska cupen 2008.
Men för att avsluta detta lite snabba inlägg så tippar jag Valencia som trea i denna för andra lag under Barca och Real omöjliga serie.

Övergångar :

Lucio Bayern                    Bayern Munchen - Inter
Emmanuel Adebayor     Arsenal - Man City
Berry Ferguson               Glasgow Rangers - Birmingham
Oliveira                              Betis - Al Jazira
Juanlu                               Betis - Malaga
Ikechukwu Uche             Getafe - Zaragoza (endast läkarundersökning återstår)
Angel Luque                     Villareal - Barcelona
Armando Lozano             Cartagena - Barcelona
Stefan Ålander                 Gif Sundsvall - Kalmar
Aziz Corr Nyang               Assyriska - Gif Sundsvall

Ha nu en bra dag alla , dags att åka till jobbet för mig själv till sen kväll

C / Fotbolls Update


Liverpool , dagens ämne :)

Då var det bloggdags igen och de senaste dagarna har det varit start för europaspelet och man får säga att det gått bra för de svenska lagen utöver Kalmar då såklart som klantade till det lite , trodde faktiskt de skulle kunna klara ett kryss men det känns inte ovanligt att detta händer med svenska lag ute i europa. Elfsborg och Helsingborg fixade bra resultat och det ska nog mycket till för att de inte skall ta sig vidare där även Ifk Göteborg hoppar in i turneringen.

Vi har nu hamnat i Englands topp och det är Liverpool vi ska gå igenom. Liverpool är ett lag som faktiskt har min favoritspelare i sitt lag , självklart är det Fernando Torres som förra säsongen för övrigt gjorde 24 mål på 33 matcher vilket är en sjukt bra start när man lämnat spanska ligan för engelska. Liverpool är det mest framgångrika laget i ligan med totalt 18 segrar men det var ett tag sen nu , senast 1990. Liverpool har en bra trupp med Gerrard , Kuyt , Benayoun och har även förstärkt med Glen Johnson från Portsmouth så man kan absolut lyckas men av någon anledning så når dem inte fram till guldet längre. Kan det vara dags för förändring på det denna säsongen ? kanske kanske. Jag tycker Liverpools trupp är bättre än tex Man uniteds och Arsenals men när man tänker de senaste säsongerna så är det något , något som inte lyckas och vad det är vet inte jag...
Liverpool blir som vanligt topp 4 men vilket plats de klarar får ni nästan hjälpa mig med , kommentera och säg vad ni tror :)

Några få övergångar får ni med

Stewart Downing            Middlesb - Aston Villa
Mame Biram Diouf         Molde - Man utd
Paul Anderson                Liverpool - Nottingham
Jack Hobbs                      Liverpool - Leicester

Ha det bra så blir det snart nytt inlägg

C / Fotbolls Update


Nykomling nummer två är Burnley !

Idag blev det en sen update då jobb var på schemat och slutade sent :)

Lag nummer två att ta sig till finrummet är Burnley så ska nu ge er lite information om deras förra säsong , trupp och vad de inskaffat för nya spelare som skall ta sig an de stora lagen i England.
Burnley tog sig förra säsongen upp via den långa vägen med kval efter att man slutat femma i ligan och i den avgörande matchen slog man Sheffield United med 1-0 och man tog sig då till högstaligan för första gången på 33 år. Matchhjälte blev Wade Elliot som spelat i Burnley sedan 2005.
En veteran i truppen och jag skulle nog säga klubbens stjärna är Robbie Blake som tillför laget overkligt mycket , han är på sina sista år nu men kommer ge laget mycket rutin vilket lär behövas.
Nytt i Burnleys trupp är en ung spelare från Man utd som jag faktiskt inte vet mycket om vid namn Richard Eckersley som skrivit på för 4 säsonger. Ska bli spännande att se honom eftersom man vet att united fixar fram bra talanger.
Tyrone Mears var första nyförvärvet Burnley gjorde till kommande säsong och han är en försvarare från Derby som förra säsongen var utlånad till marseille. Ett mycket bra nyförvärv sägs detta vara.
Jag tror ärligt att Burnley får det mycket svårt och att det bara blir en säsong i premier league. Men men , det blir upp till dem att bevisa att jag har fel :)

Lite övergångar till er :

Maxwell                        Inter - Barcelona
Erton Fejzullahu         Mjällby - Nec
Paul Robinson           WBA - Bolton
Richard Eckersley     Man utd - Burnley
Mark Yeates               Colchester - Middlesb
Cristiano Lucarelli    Parma - Livorno (Lån)
Ángel Lafita                Deportivo - Zaragoza
Fabricio Agosto         Deportivo - Valladolid
Xabier Castillo          Sociedad - Bilbao
Oscar De Marcos     Alaves - Bilbao
Alberto Bueno           Real Madrid - Valladolid

C / Fotbolls Update !


Dags för lite information om nykomlingen Wolverhampton

Wolverhampton fick bli dagens ämne då jag tycker ni kan behöva veta lite om nykomlingarna. Klubben som blivit engelska mästare tre gånger åren 1954 , 58 och 59. Det är ju ett antal år sedan men nu är det dags för ett nytt äventyr.
Klubben ångade på förra säsongen och var med två omgångar kvar klara för högstaligan , Med en skytteliga vinnare vid namn Sylvan Ebanks-Blake som nätade 25 gånger. Bakom honom finns det många bra spelare och en som utmärkte sig förra säsongen heter Michael Kighley som gjorde 19 assist och var med det bäst i ligan.
De två namnen jag nämnde kom sedan även med i året lag tillsammans med backen Richard Stearman.
Ett mycket bra namn man kan lägga till i truppen när ligan startar är en anfallspartner till Ebanks-Blake, Kevin Doyle från reading. Alla som sett honom vet att det är en mycket bra spelare och kan bli mycket nyttig för ett lag som förmodligen får satsa på att hålla sig kvar ?
Wolves har även förstärk med Andrew Surman från Southampton , backen Ronald Zubar från Marseille som sägs vara riktigt bra plus en trio vid namn Nenad Milijas , Markus Hahnemann och Greg Halford.
Det ryktas även om ett par riktigt stora värvningar och lyckas man få någon av dessa så kan det bli en bra säsong.
Jag är  sådan att jag älskar när nykomlingar och så kallade underdogs lyckas så jag hoppas att Wolves kan knäppa de stora lagen på näsan och hoppas de håller sig kvar som inte är alltför lätt första säsongen!
Tycker därmed vi får ge alla Wolves supportrar ett stort lycka till , laget som faktiskt vår förbundskapten Lars Lagerbäck håller på :P

Lite nytt och gammalt från silly season :

Jimmy Dixon          Malmö - Manisaspor
Mattias Bjärsmyr    Ifk Göteborg - Panathinaikos
Carlos Tevez        - Man City
Paulo Da Silva       Deportivo Toluca - Hull
Nicolás Bertolo      Banfield - Palermo
 Fabio Caserta       Lecce - Atalanta
Roberto Guana      Palermo - Bologna
Giacomo Tedesco Catania - Bologna
Emiliano Viviano    Brescia - Bologna
Sergio Volpi            Bologna - Reggina
Juanito                    Betis - Ath Madrid
Zé Castro               Ath Madrid - Deportivo
Kevin Doyle           Reading - Wolves

C / Fotbolls Update !


Inter - Giuseppe Meazza - Zlatan , Whats new ?

Hallo people !! Vi har nu hamnat i seria a och ligans topp. Laget som vunnit ligan fyra år i rad. Det kallar jag sjukt bra, Blir det femte året i rad. Det ska jag ge er svaret på !

När jag tänker på Inter tänker jag på ett lag som har det mesta , de har målskyttar som Zlatan och till denna säsong Milito , de har kämpar som stankovic och cambiasso , de har de där som alltid ligger på gränsen som Materazzi och unge Balotelli. Ett lagbygge som Mourinho gör succe med. De har det inte lika lätt utanför Italien men i Italien är det en överlägsenhet som är enorm. Läste och hörde i veckan att Jose Mourinho gått ut med att han var besviken på att komma till träningen och se att föreningen inte gjort sig av med vissa spelare och inte förstärkt som han vill vilket skulle leda till att han inte kommer lyckas kunna vinna något i europa. Jag tror han har rätt , men att han vågar säga det visar att han är en riktigt bra och kanske lite vågad tränare (vem hade vågat säga så utan han?) :P
Jag kommer inte skriva alltför mycket om våran svenska Zlatan för det gör redan alla , jag och ni vet att han är bra! Det räcker. Jag är sjukt mycket mer intresserad över vad hans anfallspartner till denna säsongen kan lyckas med.
Diego Milito lyckades göra 33 mål på 59 matcher i Genoa , det är mycket bra ! men nu kommer han få konkurans om platserna och håller han då i ett Inter som han kommer ha pressen på sig eftersom där ska anfallarna göra mycket mål.
Vi får se.. jag är osäker på den frågan men huvudet säger att han kommer göra mycket mål, Vad tror ni ?

Jag säger det igen ! 4 säsonger 4 Guld , Femte på väg....

Silly season !

Anton Blackwood          Arsenal - Tottenham
Stuart Taylor                   Aston Villa - Man city
Mehdi Nafti                     Birmingham - Aris
 El-Hadji Diouf               Sunderland - Blackburn
André Ooijer                   Blackburn - Psv
Sean Davis                    Portsmouth - Bolton
Ross Turnbull               Middlesb - Chelsea
Sami Hyypiä                  Liverpool - B Leverkusen
Djimi Traore                  Portsmouth - Monaco
Antonio Valencia          Wigan - Man utd
Ronald Zubar               Marseille - Wolwes
Alvaro Negredo            Almeria - Real Madrid
Bruno Saltor                 Almeria - Valencia
Sergio Asenjo              Valladolid - Ath Madrid
Jordi Codina                Real Madrid - Valladolid
Javier Calleja               Malaga - Osasuna

Tack alla som läser ! Ni gör att det blir hundra gånger roligare att skriva

C / Fotbolls Update


Dags för lite Manchester United !

Då var det söndag och helgen är snart slut , semestern för den delen med för min egen del för denna gången.
Tre veckors jobb står på schemat innan det blir vila igen :) Vissa dagar jobbar jag långa dagar men tror och hoppas att det inte skall röra eran dagliga update på övergångar och annat smått och gott.

Tänkt snacka lite om Manchester United idag faktiskt som är en toppklubb som vinner och vunnit det mesta de senaste åren. Man har en otrolig trupp med unga och gamla spelare som levererar jämt. Klubben tappar nu till kommande säsong Christiano Ronaldo vilket alla fattar är ett jättetapp då han vunnit skytteligan 07/08 och följt upp det med ännu en bra säsong. Men saken är den att de gammla gardet Giggs och Scholes håller bra klass tillsammans med en massa talanger som United har i sitt sparkapital. Alla minns väl den unge anfallaren Machedas framträdanden förra säsongen?
Klubben har värvat in Michael Owen till kommande säsong och jag tror faktiskt att han kommer att lyckas i detta lag. Annat var i Newcastle där inte mycket funkade... I Manchester United kan han dock få de där passningarna som han saknat ett tag , han må ha tappat lite i sin kvickhet från förr men den han har kvar kommer att räcka till många mål, Hur många får vi se efter säsongen , men vad tror ni ?
Det kommer bli en spännande säsong för alla United fans återigen , även om man kollar på namnen i de olika trupperna i ligan så finns det absolut lag som har lika bra eller kanske mer namnkunniga trupper men frågan är om det spelar någon roll? Man har ju haft på känn att snart kanske det blir ett tronbyte och att några ska klara av att ta förstaplatsen som United nu tagit 3 år i rad , Blir det ett fjärde ? Vi får vänta och se !

Sen ska ni såklart få lite övergångar :

Labinot Harbuzi         Malmö FF - Genclerbirligi
Chris Mavinga            Psg - Liverpool
Henok Goitom            Real Murcia - Almeria
Fraizer Campbell       Man utd - Sunderland
Leon Andreasen        Fulham - Hannover 96
Collins John               Fulham - Ksv Roeselare
Lee Bowyer                 Westham - Birmingham
Andrew Surman         Southampton - Wolves
Marcus Hahnemann Reading - Wolves
Ciro Polito                    Catania - Salernitana
Paolo Bianco              Cagliari - Atalanta
Michele Fini                 Cagliari - Siena
Bernardo Corradi       Reggina - Udinese

Får önska alla en bra dag , själv blir det invänta Helsingborg - Elfsborg !

C / Fotbollsupdate.blogg.se


Time for update !!!

Då var det dags igen för en liten uppdatering om fotbollseuropa och gårdagen som var första gången blev faktiskt lite av en succe då jag inte trott på över fem läsare. Det slogs med längder kan jag lova och det tackar jag för. Hade lite på känn att det finns mer fotbollsfreak där ute än jag och mina "kollegor" :)

Idag är min tanke att skriva lite om lagbygget Manchester City och i framtiden om ni vill att jag ska skriva om just erat lag eller något lag ni tycker är intressant så medela mig det via mailen som är [email protected]

Manchester City : Ja alla vet ju att det varit mycket upp och ner med denna klubben de sista åren.

Klubben köptes sommaren 2007 utav Thailands förre premiärminister Thaksin Shinawatra och anställde då Sven-Göran Eriksson som blev väldigt populär bland fansen och fick cirka  700 miljoner att köpa nya spelare för. Som jag skrev igår så vet man ju hur detta slutar. Det blev ingen direkt succe även om man stärkte truppen otroligt så blev man ett mittenlag. Shinawatra sålde sen 90 % av klubben till en grupp som kallas Abu Dhabi United group som är ett investment bolag från Förenade arabemiraten. Detta gjorde att klubben nu blev rikast klubben i världen , vad jag läst 4 gånger störra/rikare än vad Chelseas ägare kan erbjuda och då förstår vi alla att det handlar om mycket pengar.
Nu är ju då frågan om detta med mycket pengar hjälper verkligen. Ett lag som City som innan var ett mittenlag likt Chelsea enligt mig kan absolut behöva pengarna... Men min åsikt är att ett pengar gör inte ett lag utan det gör ett klubbhjärta! Många av spelarna som går till klubbarna med pengar gör det endast för pengarna och då blir ofta resultatet på planen inte lika bra som i många andra föreningar som satsar på egna talanger eller håller sig till ett par inköp. Vad jag hört så visste inte ens Robinho att klubben Manchester City fanns utan hade bara hört talas om Manchester United... Fast det kan kanske bara varit ett rykte ?
Speciellt mysko är ju nu med de ekonomiska kraven som rör väldigt många klubbar då man hör om dessa värvningar som kostar sjukt mycket pengar. En bra spelare ska kosta mycket pengar , men dessa overkliga summorna är de bra för fotbollen ? 
Tillbaka till Manchester City så har de värvat Roque Santa Cruz som är en spelare jag tycker är riktigt bra och utöver han så har man plockat in Gareth Barry från Aston villa och det kommer bli mer om man förstår allt rätt. Etoo som man försökt få länge ser ut att inte bli av. Jag önsker er lycka till alla City fans , det gör jag! men se till att behålla klubbhjärtat , det vet man ju att ni fans gör. låt klubben göra det oxå !!

Lite värvningar ska oxå redovisas inför säsongen , Nya som gamla


Gelson Fernandes Man c - St Étienne

Daniele Mannini      Napoli - Sampdoria (delägarskap)

Javier Pastore         Talleres - Palermo

Nenad Tomovic       Röda stjärnan - Genoa

Sergio Floccari        Atalanta - Genoa

Hernan Crespo       Inter - Genoa

Leandro Cabrera     Defensor Sporting - Ath Madrid

Steven Mouyokolo     Boulogne - Hull

Dean Windass -       Hull - Darlington

Roque Santa Cruz    Blackburn - Man City

Matt Derbyshire        Blackburn - Olympiakos

Steven N'Zonzi         Amiens - Blackburn

Elrio van Heerden   Club Brugge - Blackburn

Glen Johnson          Portsmouth - Liverpool


Hoppas detta varit rolig läsning för er , På Återseende

C / Fotbolls Update !
 



 


Välkommen till framtidens bästa uppdatering inom fotboll i Sverige och övriga europa !

Får hälsa dig välkommen hit och för dig som är fotbollsintresserad kommer detta förmodligen att bli grymt !
Denna blogg ska komma att handla om matcher , övergångar och helt enkelt allt som vi fotbollsgalna vill läsa :)

För att först berätta lite om mig själv så är jag 23 år gammal , Bor i västergötland och kommer förmodligen inte att skriva här själv utan det blir med två andra gästskrivare.  Jag själv har Elfsborg(Sverige) och Fulham FC (England) som mina "favoritlag" men var inte oroliga. Denna bloggen kommer inte bara att handla om dessa två lag utan kommer innehålla nyheter allt från Italien , England , Spanien till lilla Sverige.

Mitt första huvudämne kommer att bli Real Madrid.

Real Madrid som ju alla vet har förstärkt sin trupp med otroliga namn som Kaka och Ronaldo!!
Frågan är om det nu kommer bli deras år ? , Man har ju i så många år trott att med deras nästan sjuka värvningar kommer de leka hem ligan och champions league men så har ju icke blivit fallet då stjärnorna tar ut varandra(med undantagen att det blev guld i ligan 2007 och 2008). En trupp med bara stjärnor går helt enkelt inte är min tanke. Men i år kanske kanske.... Jag menar med Ronaldo i truppen och på det Kaka, det kan gå! I anfallet har ju man även förstärkt med Benzema som enligt mig är en av europas största talanger och vid endast 21 års ålder kommer vad jag tror gå rätt in i startelvan. Allt annars vore konstigt eller vad tycker Ni?
Klubben har ju även gjort sig av med bänknötaren Saviola som gått från storklubb till storklubb och bara fått nöta bänk till Benfica vilket känns helt rätt. Saviola har alltid varit bra men inte tillräckligt så han kommer äntligen få speltid nu?

Övrigt som hänt i europas silly season är otroligt mycket men ska nämna lite övergångar för er.

                                        FRÅN           TILL

Felipe Melo                Fiorentina - Juventus       
Gabriel Obertan        Bordeaux - Manchester United
Didier Zokora            Tottenham - Sevilla
Jermaine Pennant   Liverpool - Zaragoza
Michael Owen           Newcastle - Man Utd
Yuri Zhirkov               Cska Moskva - Chelsea
Daniel Sturridge       Man City - Chelsea
Ben Sahar                 Chelsea - Espanyol
Luke Garbutt             Leeds - Everton
Lars Jacobsen         Everton - Blackburn
Stephen Kelly           Birmingham - Fulham
Johan Dahlin            Lyn - Malmö FF
Andreas Landgren  Helsingborg - Udinese
Giacome Tedesco  Catania - Bologna
Oguchi Onyewu       Standard Liege - Milan
Thiago Motta            Genoa - Inter
Diego Milito              Genoa - Inter
Raul Albiol                Valencia - Real Madrid
Charlie Davies         Hammarby - Sochaux
Jaroslav Plasil         Osasuna - Bordeaux
Linus Hallenius       Gif Sundsvall - Hammarby
Thomas Vermaelen Ajax - Arsenal

Som sagt ,  det finns hur mycket övergångar som hellst just nu. Kommer forstätta att uppdatera er om alla som händer under silly season. Eftersom denna bloggen precis är uppstartad så är vissa av de övergångarna jag skrev ett par dagar/veckor gamla men det får ni leva med.

Ha det så bra alla fotbolls fans där ute så ses vi snart igen :)

C / Fotbolls Update ! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0