Skrällens afton och Zlatan debut

Burnley lyckades ikväll ta sina första tre poäng i hemma premiären mot Manchester United via ett kanon skott av den jag skrivit om tidigare Robert "Robbie" Blake. En otrolig skräll !!

Birmingham fixade även dem sina tre första poäng genom att på straff i 93 minuten göra matchens mål via Mcfadden och vi kan konstatera att det kommer bli en tung säsong för Portsmouth

Wolverhampton har även dem varit i farten och plockade med sig tre poäng hem efter att bortaslagit Wigan i en ganska medioker match

Chelsea ångar på och efter att startat alla matcher från träningsmatcherna till första matchen i serien med att göra 2 mål per match blev det nu tre och Sunderland fick en bra start med 1-0 via Bent men i andra halvlek blev dem mosade!

Tottenham är ett till lag som börjat mycket bra och körde över Hull totalt.

Liverpool lyckades vinna efter den lite oväntade förlusten i premiären mot Tottenham och Stoke slogs tillbaka med hela 4-0

Liverpool - Stoke 4-0

För övrigt kan det sägas att Zlatan idag debuterade i en ganska tråkig match men roligt att han äntligen är igång och Barca rullade runt på nästan hela truppen i träningsmatchen. Manchester City  vann med 1-0 efter ett snyggt kontringsmål av petrov.

Morgondagen (torsdag) består av mycket roliga matcher för mig själv. Lazio - Elfsborg och Fulham - Amkar Perm
Hoppas även ni får en rolig fotbollsdag ;)