Summering första omgången !

Chelsea - Hull City 2-1
Chelsea var såklart det bättre laget över 90 min men jag var mäkta imponerad av Hulls första halvlek då man stod upp bra och gjorde 0-1 genom förra reading spelaren Hunt men efter det slog Drogba in en snygg frispark. I matchens sista minuter satte sedan Drogba 2-1 genom ett skogg/inlägg över målvakten.

Aston Villa - Wigan 0-2
Hugo Rodallega och Jason Koumas satte de två målen som fixade till en liten skräll seger för Wigan och en drömstart för klubben. Många trodde nog som jag att Aston Villa skulle ta seger här men klubben har inte förstärkt alltför väl så förlusten är ett faktum.

Blackburn - Manchester City 0-2
Stjärnlaget lyckades ta tre poäng och många tvivlare fick fel. Jag trodde faktiskt stenhårt på city denna första match och nyförvärvet från Arsenal Adebayor satte ettan och i slutet punkterade Ireland.

Bolton - Sunderland 0-1
Stor match hjälte i nyförvärvet Darren Bent i en annars ganska medioker match

Portsmouth - Fulham 0-1
Underbar seger såklart för mitt Fulham och Bobby Zamora satta matchens mål genom ett skott via hans bak och in :)

Stoke City  - Burnley 2-0
Burnley fick en tuff start med mål av Ryan Shawcross och sedan gjorde man ett självmål innan matchens första halvlek var slut och då var matchen punkterad

Wolverhampton - West ham United 0-2
Inte hört så mycket om denna match tyvärr men Wolves lyckades inte fixa en seger i första matchen utan Mark Noble och Matthew Upson gjorde var sitt mål.

Everton - Arsenal 1-6
Helt sjuk match där Arsenal totalt krossade Everton och spelade helt magiskt. Denilson startade målskyttet innan nyförvärvet Vermaelen nickade in 0-2. 0-3 var ett till backmål och denna gången var det Gallas.
2 gånger Fabregas efter det varav ena ett drömanfall och sedan avslutade Arsenals målskytte av Eduardo som äntligen är tillbaka efter sin skada. Saha tröstmålade och matchen skrivs till 1-6

Tottenham - Liverpool 2-1
Benoit Assou-Ekotto fixade 1-0 till Tottenham innan Steven Gerrard satte 1-1 på straff. Då trodde många på att Liverpool skulle åka hem med 3 poäng. Så blev inte fallet utan Sébastien Bassong gjorde 2-1 och så blev slutresultatet

Manchester United - Birmingham 1-0
Wayne Rooney blev hjälte för alla Unitedfans då han gjorde matchens mål och Birmingham fick ett hyfsat resultat i en mycket svår premiär

Underbar helg men massa Englesk fotboll.